Toimiston yhteystiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Lataa yhdistyksen tietosuojaseloste

Yhdistyksen esittely

Turun Lääkärit ry on Turussa ja sen lähialueilla asuvien tai työskentelevien lääkäreiden ja hammaslääkäreiden yhdistys. Se on perustettu vuonna 1954 ja sen tarkoituksena on liittää yhteen Turun alueen lääkärit ja hammaslääkärit arvonmukaisen hengen ja toveruuden ylläpitämiseksi. Yhdistykseen kuuluu tänään lähes tuhat alan ammattilaista ja sen toiminnasta vastaa jäsenistä valittu hallitus sekä yhdistyksen palkkaama toimistosihteeri.

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan tapahtumilla, joihin jäsenet voivat halutessaan osallistua, osaan on myös mahdollista ottaa seuralainen mukaan. Toiminta on monimuotoista, viime vuosien aikana se on sisältänyt mm. teatteri-, ooppera- ja tanssiesityksiä, ruoka- ja viinikursseja, vappuaaton kuohuviinitilaisuuden, ohjattua liikuntaa, opastettuja näyttelykierroksia ja luentoja.

Yhdistys omistaa Helsingissä, Kampin kauppakeskuksessa, sijaitsevan asunnon, jota jäsenet voivat vuokrata edulliseen hintaan. Hyvin varusteltu asunto on helppojen kulkuyhteyksien päässä, autohallipaikka on lähellä. Asunnossa on sauna ja tilava, lasitettu parveke.

Turun Lääkärit ry lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuosien avustuskohtaita ovat olleet mm. sotaveteraanit, Turun ensi- ja turvakoti, tullin huumekoira ja partioliike.